Aanmelden

Ik wil mij aanmelden

Aanmelden voor de Beheerdersdag doet u door online een ticket te kopen. U betaalt de deelnemerskosten direct online via iDeal en ontvangt u ticket per e-mail. Dit ticket is uw entreebewijs op 29 september.

Er zijn twee soorten tickets:

  • Bezoeker Beheerdersdag – lid/medewerker partnerorganisatie: € 35,00 (incl. btw en administratiekosten).
    Dit ticket is voor leden en medewerkers van organisaties die partner zijn van de Beheerdersdag te weten: De Bosgroepen, de VBNE, LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, Colland, Kennisnetwerk OBN, BIJ12, RCE, Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging en BoerenNatuur.nl. Ook studenten kunnen dit ticket gebruiken.
  • Bezoeker Beheerdersdag – overig: € 50,00 (incl. btw en administratiekosten).
    Dit ticket is voor deelnemers die geen lid of medewerker zijn van organisaties die partner zijn van de Beheerdersdag.

Het is mogelijk om meerdere tickets tegelijk te bestellen.

KLIK HIER om tickets te bestellen.

De link leidt u naar de website van NowOnline Tickets.

Facturatie en offline bestellen

Vanwege de verwerkingstijd is het NIET meer mogelijk om offline of op factuurbasis tickets te bestellen.

U wordt vriendelijk verzocht om gebruik te maken van het online bestellen en betalen van tickets (zie informatie hierboven).

OP = OP

Vanwege de omvang van de locatie in haar geheel en de diverse kleinere zalen, is er een maximum aantal deelnemers ingesteld. Wanneer dit maximum bereikt is, kunt u geen tickets meer bestellen. Er is geen reservelijst. Wilt u de dag zeker niet missen, wees er dan snel bij en bestel tijdig uw tickets!

 

Heeft u vragen over de aanmeldprocedure, dan kunt u mailen naar info@beheerdersdag.nl of bellen met Lotty Nijhuis van de Bosgroepen (06 19 36 20 92).

Logo bosgroepen Logo VBNE