Info

Locatie

De locatie is Heerlijkheid Mariënwaerdt
’t Klooster 5
4153 RR BEESD

 

Bereikbaarheid auto

Het landgoed ligt vlak aan de A2 en is derhalve prima per auto te bereiken. Op het terrein zelf is volop parkeergelegenheid. Rijd door de slagboom en volg de P-borden en de aanwijzingen van de organisatie.

 

Bereikbaarheid OV

Beesd heeft een NS-station, waar ieder half uur treinen aankomen uit de richting Dordrecht en de richting Geldermalsen. U kunt uw reis plannen via www.9292ov.nl.

Vanaf station Beesd is het zo’n 2 km naar het landgoed. U kunt dit natuurlijk te voet afleggen, maar wij verzorgen ook een pendeldienst. Deze rijdt ’s ochtends van 9.00 tot 10.30 en ’s middags van 16.00 tot 17.00 uur.

Wilt u gebruik maken van deze pendeldienst, dan dient u zich vooraf apart aan te melden! Stuur hiervoor een e-mail naar info@beheerdersdag.nl met als onderwerp ‘ik wil gebruik maken van de pendeldienst’.

Reken in het geval van de pendeldienst ook minsten een kwartier extra reistijd. Tijdige aankomst op station Beesd is daarom aan te bevelen.

 

Toegang

De start van de dag is in de locatie Hooge Schuur. Bij de ontvangst aldaar vragen wij u uw e-ticket te tonen. U mag het ticket als print tonen of als digitale versie op uw telefoon. Het ticket heeft u per e-mail ontvangen, direct na uw online bestelling. De afzender van het e-mailbericht met uw ticket is GO-tickets/NowOnlineTickets. Genodigden en sprekers kunnen zich melden bij één van onze medewerkers bij de ontvangst.

 

Programma

Via deze link vindt u het programma als pdf. Dit programma staat ook in het Vakblad Natuur Bos Landschap, dat u bij aankomst krijgt uitgereikt. Een uitgebreide beschrijving van het programma vindt u op www.beheerdersdag.nl/programma.

Een plattegrond van de locaties vindt u hier.

Naast een centrale opening zijn er 4 rondes met parallelsessies. In elke ronde kunt u ter plekke kiezen uit de aangeboden onderwerpen. Voor elke zaal geldt vol = vol.

Voor het SNL-spreekuur dient u zich wel van tevoren aan te melden. Dat kan door een mail te sturen naar info@beheerdersdag.nl

U bent vanaf 09.30 uur welkom in de Hooge Schuur. Koffie en thee staan voor u klaar. Om 10.00 uur openen we de dag.

De lunchpauze duurt 1,5 uur. Er is een plenair moment; daarna staat er een goed verzorgde gratis lunch voor u klaar en heeft u alle gelegenheid om bij te praten met vakgenoten en de infomarkt te bezoeken.

Om 16.00 uur sluiten we de dag af met een borrel.

 

Vragen

Heeft u op de dag zelf vragen, dan kunt u terecht bij onze informatiebalie op het landgoed. Heeft u van tevoren nog vragen, dan kunt u mailen naar info@beheerdersdag.nl.

Logo bosgroepen Logo VBNE