Info

De 11e Beheerdersdag vindt plaats op 27 september 2019, op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd.

Het programma (onder voorbehoud) staat inmiddels online! Ook kunt u lezen welke organisaties zich op de informatiemarkt presenteren.

Hier vindt u een plattegrond van de locatie.

Het adres van Heerlijkheid Mariënwaerdt:
’t Klooster 5
4153 RR BEESD

Bereikbaarheid auto

Het landgoed ligt vlak aan de A2 en is dus prima per auto te bereiken. Op het terrein zelf is voldoende parkeergelegenheid. Desalniettemin verzoeken wij u vriendelijk om zoveel mogelijk te carpoolen, bijvoorbeeld met collega’s.

Let op: navigatiesystemen sturen u soms de verkeerde kant op. Navigeer (eerst) naar station Beesd. Volg vanaf daar de bordjes naar Mariënwaerdt (vervolg Stationsweg). Rijd Mariënwaerdt op, dan aan het eind rechts (Oude Waag) en direct weer links (Notenlaan). Helemaal uitrijden en door de slagboom. Even verderop kunt u rechts parkeren; volg de P-borden en de aanwijzingen van de organisatie. U loopt dan verder het terrein op waar de ticketscan en informatiebalie is. Verderop vindt u de Hooge Schuur (waar de opening is met koffie/thee).

Terugweg: de uitrijcode voor de slagboom is 2330.

Bereikbaarheid trein

Beesd heeft een NS-station, waar ieder half uur treinen aankomen uit de richting Dordrecht en de richting Geldermalsen. U kunt uw reis plannen via www.9292.nl.

Vanaf station Beesd is het een half uur / 2 km lopen naar het landgoed. U kunt dit natuurlijk te voet afleggen, maar wij verzorgen ook een pendeldienst. Deze rijdt ’s ochtends van 9.00 tot 10.00 en ’s middags van 16.00 tot 17.00 uur.

Wilt u ’s ochtends gebruik maken van deze pendeldienst, dan dient u zich vooraf apart aan te melden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@beheerdersdag.nl met als onderwerp ‘ik wil gebruik maken van de pendeldienst’. Wilt u ’s middags mee terug naar het station, meld u dan bij de informatiebalie.

Reken in het geval van de pendeldienst ook minsten een kwartier extra reistijd. Tijdige aankomst op station Beesd is daarom aan te bevelen.

Toegang

De start van de dag, opening met koffie en thee, is in de locatie Hooge Schuur.  Net voorbij de parkeerplaats vragen wij u uw e-ticket te tonen. U mag het ticket als print tonen of als digitale versie op uw telefoon. Het ticket heeft u per e-mail ontvangen, direct na uw online bestelling. De afzender van het e-mailbericht met uw ticket is GO-tickets/NowOnlineTickets.

Genodigden en sprekers kunnen zich melden bij de infobalie, op dezelfde plek.
De inloop is vanaf 10.00 uur met koffie en thee, in de Hooge Schuur. De eerste workshops/presentaties starten om 10.45 uur.

Foto en video

Er worden op de Beheerdersdag foto’s en video’s gemaakt als beeldverslag van de dag en voor promotiedoeleinden van de Beheerdersdag de komende jaren. Mocht u niet op beeld willen worden vastgelegd dan vragen wij u zich te melden, via de mail of op de dag zelf bij de infobalie.

Informatie & vragen

Heeft u op de dag zelf vragen, dan kunt u terecht bij onze informatiebalie op het landgoed even voorbij het parkeerterrein. Heeft u van tevoren nog vragen, dan kunt u mailen naar info@beheerdersdag.nl.