Tickets

Vanaf 10 juni kun je via deze ticketlink (of de QR-code hieronder) je ticket aanschaffen voor de 16e editie van de Beheerdersdag die plaats vindt op vrijdag 20 september 2024. Op onze website en via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het programma, wanneer we (bijna) zijn uitverkocht, en van de praktische zaken voor de dag zelf. Op de homepage kun je je aanmelden voor deze nieuwsbrief.

Entreeprijzen 2024

 • € 110,- Regulier tarief
  Standaard entreeprijs
 • € 75,- Partnertarief 
  Medewerkers en leden van partners van de Beheerdersdag betalen dit gereduceerde tarief.
 • € 40,- Studententarief
  Studenten van groene opleidingen betalen een gereduceerd tarief.
  Er is een maximum aantal studenttickets beschikbaar.
  (aanmelden met je studenten emailadres)

Prijzen zijn inclusief onbeperkt koffie en thee, een goede lunch, een afsluitend drankje en uiteraard vrije keuze uit ongeveer 40 workshops/presentaties verdeeld over 4 rondes (en mogelijk een vijfde ‘early bird’ ronde).

Betaling / factuur

ALLE tickets dienen online aangeschaft (en betaald) te worden via GO-tickets. Het is NIET mogelijk een (groeps)bestelling op factuur te doen. Na betaling ontvang je op het opgegeven e-mailadres naast je ticket ook een digitale factuur (met vermelding ‘Voldaan‘), voor eventuele declaratie bij je organisatie.

Ticketcontrole

De toegangscontrole wordt dit jaar verscherpt. Bij je bestelling ontvang je een ticket met QR code. Die code (op je telefoon, of op papier) is je bewijs bij de toegangscontrole aan het begin van het terrein. Het is NIET mogelijk om op de dag zelf nog een ticket te kopen bij de ingang van Mariënwaerdt. Kom dus alleen met een geldig ticket. Vanwege de veiligheid mogen we niet meer mensen toelaten dan is toegestaan en uitverkocht = uitverkocht.

Scan onderstaande code om direct naar de ticketverkoop (GO-tickets) te gaan!

Ticketlink Beheerdersdag 2024