Tickets

Ik wil een ticket kopen

Aanmelden voor de Beheerdersdag doet u door online een ticket te kopen. U betaalt de deelnemerskosten direct online en ontvangt uw ticket (+ betaalbewijs) per e-mail. Dit ticket is uw entreebewijs op 27 september 2019. Met het aanschaffen van tickets gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Betalen kan via iDeal, Bancontact/Mister Cash, CreditCard, PayPal en SOFORT Banking. Betalen via iDeal is gratis, aan de overige betaalmethoden zijn beperkte kosten verbonden.

Er zijn twee soorten tickets:

  • Bezoeker Beheerdersdag – lid/medewerker partnerorganisatie of student: € 40,00 (incl. btw en administratiekosten).
    Dit ticket is voor leden en medewerkers van organisaties die partner zijn van de Beheerdersdag te weten: de Bosgroepen, VBNE, LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Probos, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf. Ook studenten kunnen dit ticket gebruiken.
    De prijs is inclusief koffie/thee, lunch, en afsluitende borrel.
  • Bezoeker Beheerdersdag – overig: € 55,00 (incl. btw en administratiekosten).
    Dit ticket is voor deelnemers die geen lid of medewerker zijn van organisaties die partner zijn van de Beheerdersdag.
    De prijs is inclusief koffie/thee, lunch, en afsluitende borrel.

Het is mogelijk om meerdere tickets tegelijk te bestellen.

Online tickets kopen (incl. betaalbewijs)

KLIK HIER om online tickets te bestellen!

De link leidt u naar de website van NowOnline Tickets.
Bij het online bestellen van uw ticket krijgt u uw ticket per mail toegestuurd. Daarbij ontvangt u ook een afschrift/betaalbewijs, waarop de kosten van het ticket én de BTW vermeld zijn. Daarmee is het online bestellen en betalen van tickets óók geschikt voor bedrijven of personen voor wie een factuur/afschrift/betaalbewijs noodzakelijk is voor de administratie. Zo kunt u de aankoop eventueel ook achteraf bij uw werkgever declareren. Let u er wel op dat u uw werkgever erop attendeert dat de factuur al is voldaan; dit staat namelijk niet op de uitdraai/factuur.

OP = OP

Vanwege de omvang van de locatie in haar geheel en de diverse kleinere zalen, is er een maximum aantal deelnemers ingesteld. Wanneer dit maximum bereikt is, kunt u geen tickets meer bestellen. Er is geen reservelijst. Wilt u de dag zeker niet missen, wees er dan snel bij en bestel tijdig uw ticket(s)! Er is geen kaartverkoop op de locatie zelf.
Ticketverkoop via factuur is op dit moment niet meer mogelijk (dit kon t/m 2 september 2019) in verband met de verwerkingstijd van facturering en betaling. U kunt online tickets kopen zolang de voorraad strekt.

Heeft u vragen over de ticktetprocedure, dan kunt u mailen naar info@beheerdersdag.nl of contact opnemen met de (Unie van) Bosgroepen via tel (0318) 672628.