Tickets

Ik wil een ticket kopen

Aanmelden voor de Beheerdersdag doet u door online een ticket te kopen. U betaalt de deelnemerskosten direct online en ontvangt uw ticket (+ factuur) per e-mail. Dit ticket is uw entreebewijs op 27 september 2019. Met het aanschaffen van tickets gaat u akkoord met onze privacyvoorwaarden.

Betalen kan via iDeal, Bancontact/Mister Cash, CreditCard, PayPal en SOFORT Banking. Betalen via iDeal is gratis, aan de overige betaalmethoden zijn beperkte kosten verbonden.

Er zijn twee soorten tickets:

  • Bezoeker Beheerdersdag – lid/medewerker partnerorganisatie of student: € 40,00 (incl. btw en administratiekosten).
    Dit ticket is voor leden en medewerkers van organisaties die partner zijn van de Beheerdersdag te weten: de Bosgroepen, VBNE, LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Probos, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf. Ook studenten kunnen dit ticket gebruiken.
    De prijs is inclusief koffie/thee, lunch, en afsluitende borrel.
  • Bezoeker Beheerdersdag – overig: € 55,00 (incl. btw en administratiekosten).
    Dit ticket is voor deelnemers die geen lid of medewerker zijn van organisaties die partner zijn van de Beheerdersdag.
    De prijs is inclusief koffie/thee, lunch, en afsluitende borrel.

Het is mogelijk om meerdere tickets tegelijk te bestellen.

KLIK HIER om tickets te bestellen.

De link leidt u naar de website van NowOnline Tickets. Ook bij het online bestellen via NowOnline Tickets ontvangt u tegelijk met uw ticket een factuur (incl. btw), zodat u de aankoop eventueel bij uw werkgever kunt declareren.

Bestelling via factuur (offline)

Bij het online bestellen van uw ticket krijgt u uw ticket per mail toegestuurd. Daarbij ontvangt u ook een factuur, waarop de kosten van het ticket én de btw vermeld zijn. Daarmee is het online bestellen en betalen van tickets ook geschikt voor bedrijven of personen voor wie een factuur noodzakelijk is voor de administratie.

Indien het voor u niet mogelijk is om uw ticket(s) online te bestellen, dan bestaat er, in bepaalde gevallen, een mogelijkheid om tickets te bestellen bij de organisatie. De procedure is dan als volgt: u geeft uw bestelling per mail door via info@beheerdersdag.nl, inclusief uw factuuradres. U ontvangt een factuur en uw tickets worden voor u gereserveerd.
U ontvangt de tickets zodra uw betaling ontvangen is.
De betaling dient uiterlijk 14 dagen na de factuurdatum bij ons binnen te zijn.

Let op: vanwege de verwerkingstijd kunt u tot uiterlijk maandag 2 september (= uiterste betaaldatum factuur 17 september) op deze wijze tickets bestellen. Tevens rekenen wij € 2,50 extra administratiekosten per bestelling wanneer u via een factuur wilt betalen.

U wordt vriendelijk verzocht om bestellingen en betalingen zoveel zoveel mogelijk online via NowOnline Tickets (iDEAL) te doen.

OP = OP

Vanwege de omvang van de locatie in haar geheel en de diverse kleinere zalen, is er een maximum aantal deelnemers ingesteld. Wanneer dit maximum bereikt is, kunt u geen tickets meer bestellen. Er is geen reservelijst. Wilt u de dag zeker niet missen, wees er dan snel bij en bestel tijdig uw ticket(s)!

 

Heeft u vragen over de aanmeldprocedure, dan kunt u mailen naar info@beheerdersdag.nl of bellen met de (Unie van) Bosgroepen: 0318-672626.