Beheerdersdag = Uitverkocht!

14 september 2023

De 15e editie van de Beheerdersdag is uitverkocht! Het is niet meer mogelijk om kaarten te kopen. Met het oog op de lunchcapaciteit, de omvang van de locatie in haar geheel, en de diverse kleinere zalen, is er ieder jaar een maximum aantal deelnemers ingesteld. Wanneer dit maximum bereikt is, kun je geen tickets meer bestellen. Dat is nu het geval.
Er is geen reservelijst en er is geen kaartverkoop op de locatie zelf. Kom dus alleen wanneer je een geldig ticket hebt.

Ticketcontrole en polsbandjes

Bezoekers met een kaartje ontvangen vrijdag na de ticketcontrole (bij de informatiebalie op het terrein) een polsbandje, waarmee ze toegang tot het terrein en de lunch krijgen.
Sprekers/genodigden kunnen zich die dag melden bij de infobus, op dezelfde plek.
De praktische informatie, zoals de routebeschrijving, vind je hier.

Iedereen die een ticket heeft aangeschaft, ontvangt een paar dagen voor aanvang nog een mail met praktische informatie. Hier vind je alvast programma.
We zien alle bezoekers met een kaartje graag tegemoet op vrijdag 29 september; het wordt weer een gezellige en leerzame dag! 

Sponsoren 2023

In 2023 wordt de Beheerdersdag mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van:

Organisatie

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Stichting Probos, Federatie Particulier Grondbezit, OBN Natuurkennis, Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland Arbeidsmarkt, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.