Praktische informatie Beheerdersdag 23 september

19 september 2022

Let op: We zijn uitverkocht! Het is niet mogelijk om op het terrein nog een ticket aan te schaffen of op een andere manier binnen te komen; we zitten vol. Kom dus alleen met een geldig ticket naar Marienwaerdt.

Op vrijdag 23 september verwelkomen we jullie graag op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd voor de jaarlijkse Beheerdersdag. We hebben weer een zeer divers programma samengesteld en verheugen ons op jullie komst! Hieronder zetten we wat praktische informatie op een rij. Deze informatie wordt ook gemaild naar de tickethouders.

Locatie

Heerlijkheid Mariënwaerdt
’t Klooster 5
4153 RR BEESD

Bereikbaarheid auto

Het landgoed ligt vlak aan de A2 en is dus prima per auto te bereiken. Op het terrein zelf is volop parkeergelegenheid. Carpoolen juichen wij toe.

Let op: navigatiesystemen sturen je soms de verkeerde kant op. Navigeer (eerst) naar station Beesd. Volg vanaf daar de bordjes naar Mariënwaerdt (vervolg Stationsweg). Rijd Mariënwaerdt op, dan aan het eind rechts (Oude Waag) en direct weer links (Notenlaan). Helemaal uitrijden en door de slagboom. Even verderop kun je rechts parkeren; volg de P-borden en de aanwijzingen van de organisatie.

Bereikbaarheid trein

Beesd heeft een NS-station waar ieder half uur treinen aankomen uit de richting Dordrecht en de richting Geldermalsen. Je kunt je reis plannen via www.9292.nl.

Vanaf station Beesd is het een half uur/ 2 km lopen naar het landgoed. Wij verzorgen eventueel ook een pendeldienst. Deze rijdt ’s ochtends van 9.00 tot 10.00 uur.

Wil je gebruik maken van deze pendeldienst, dan dien je je vooraf apart aan te melden! Stuur hiervoor een e-mail naar info@beheerdersdag.nl met als onderwerp ‘Pendeldienst’. Vermeld in deze e-mail je verwachte aankomsttijd.

Reken in het geval van de pendeldienst ook minstens een kwartier extra reistijd. Tijdige aankomst op station Beesd is daarom aan te bevelen.
Wil je aan het einde van de dag ook mee terug, meld je dan bij de informatiebalie op het terrein.

Toegang en ontvangst

Wij ontvangen jullie ’s ochtends vanaf 10.00 uur met koffie en thee en wat lekkers in de Hooge Schuur, helemaal achter op het terrein. Bij aankomst op het terrein vragen wij je je e-ticket te tonen bij de ticketscan, net voorbij de infobalie. Je mag het ticket als print meenemen of als digitale versie op je telefoon. Na het scannen van het ticket krijg je een polsbandje en een programma + plattegrond uitgereikt.

Het ticket heb je per e-mail ontvangen, direct na je online bestelling. De afzender van het e-mailbericht met het ticket is GO-tickets/NowOnlineTickets.

Genodigden en sprekers kunnen zich melden bij de infobalie.
Hier vind je een plattegrond van het terrein.
Let op: het is niet mogelijk om op het terrein nog kaarten te kopen, dus kom alleen naar Marienwaerdt met een geldig ticket.

Programma

Een uitgebreide beschrijving van het programma vind je op: www.beheerdersdag.nl/programma. Bij de ticketscan ontvang je nog een overzichtelijk programma plus plattegrond.

Er zijn vier rondes met workshops verspreid over het terrein. In elke ronde kun je ter plekke kiezen uit de aangeboden onderwerpen. Voor elke zaal geldt: vol = vol.

Daarnaast zijn er vier verschillende buitenexcursies/workshops met een beperkt aantal plaatsen (Omheiningen plaatsen, Basiskwaliteit natuur, Eendenbroedkorven en Rondleiding Mariënwaerdt). Wil je mee met een van de excursies, meld je dan van tevoren bij de infobalie. Dat kan al direct bij aankomst. Je krijgt een bonnetje voor de excursie van je keuze. Ook nu geldt: op = op.

Rond 10.05 uur openen we de dag. De eerste workshop start om 10.45 uur. Vanaf 12.30 uur staat de lunch klaar in de Hooge Schuur. Er is alle gelegenheid om bij te praten met vakgenoten en de infomarkt te bezoeken. Om 16.00 uur sluiten we de dag af met een borrel.

Foto en video

Op de Beheerdersdag zullen we een aantal foto’s en video’s maken als beeldverslag van de dag en voor promotiedoeleinden. Mocht je niet op beeld willen worden vastgelegd, dan vragen wij je vriendelijk je te melden, via de mail of op de dag zelf bij de infobalie.

Informatie & vragen

Alle informatie is terug te vinden op www.beheerdersdag.nl. Heb je op de dag zelf vragen, dan kun je terecht bij onze informatiebalie op het landgoed tegenover het parkeerterrein. Heb je nu al vragen, dan kun je mailen naar info@beheerdersdag.nl.

 

Organisatie
De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, samen met diverse partners: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Kennis Netwerk OBN, Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Probos, Colland Arbeidsmarkt, Federatie Particulier Grondbezit, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.