Bedankt voor jullie komst!

5 oktober 2023

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde vijftiende editie van de Beheerdersdag. Het was weer moeilijk kiezen uit het grote aanbod presentaties en workshops. Maar niet getreurd;  je kunt de meeste presentaties (als pdf) terug vinden op de Terugblik-pagina. Deze pagina vullen we de komende tijd nog aan.

Voor Gerard Koopmans was deze editie zijn laatste als projectleider. In een apart item blikken we met hem terug op Vijftien jaar Beheerdersdag.
Wij zijn natuurlijk benieuwd hoe jullie de dag hebben ervaren, daarom volgt nog een mail aan alle bezoekers met daarin een enquête.

Beheerdersdag 2024

De volgende Beheerdersdag staat vooralsnog gepland voor vrijdag 20 september of vrijdag 27 september 2024. Hou onze communicatie (aanmelden nieuwsbrief kan via de homepage) in de gaten zodat je niet achter het net vist. De kaartverkoop start ieder jaar rond half juni.
Tot volgend jaar!

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Stichting Probos, Federatie Particulier Grondbezit, OBN Natuurkennis, Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland Arbeidsmarkt, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.