Aanmelden kraam informatiemarkt

Hieronder vind je het aanmeldformulier voor een kraam op de informatiemarkt van de Beheerdersdag op vrijdag 23 september 2022 op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Deelname is pas gegarandeerd na bevestiging van de organisatie.

Je bouwt de infokraam ’s ochtends vroeg op en breekt deze eind van de middag weer af, volgens de aanwijzingen van de organisatie. De hele dag kun je aanloop verwachten, maar de meeste bezoekers zullen de kraampjes bezoeken tijdens de uitgebreide lunch (1,5 uur). De informatiemarkt vindt plaats aan de voor- en achterzijde van de Hoge Schuur op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerd. Uitgifte van kramen is op volgorde van aanmelding, op = op. Deelname is pas gegarandeerd na bevestiging vanuit de organisatie.

Deelname is inclusief kraam (2x1 meter), elektriciteit, toegang voor 1 persoon (incl. lunch) en vermelding van de organisatie in het programma. Kom je met meer dan 1 persoon? Dan koop je voor deze extra bezoekers een ticket (gereduceerd partnertarief). De ticketverkoop start 14 juni. Hou de website in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief met de knop op de homepage.

Let op: Vanwege de veiligheid en krappe doorgang is het niet toegestaan om attributen voor of naast de infokramen te plaatsen. Plaats alles zoveel mogelijk in de kraam. Alleen in overleg zijn er uitzonderingen mogelijk.

Heb je nog vragen, dan kun je deze mailen aan Gerard Koopmans, g.koopmans@bosgroepen.nl.

  • Vragen met een* zijn verplicht.
    Let op: Kraamhuur is inclusief toegang (en lunch) voor 1 persoon. Voor elke extra bemensing bij de kraam dient een apart toegangskaartje gekocht te worden. Toezegging kraam is op basis van beschikbaarheid en alleen na bevestiging vanuit de organisatie.