Aanmelden kraam informatiemarkt

Hieronder vind je het aanmeldformulier voor een kraam op de informatiemarkt van de Beheerdersdag op vrijdag 29 september 2023 op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Deelname is pas gegarandeerd na bevestiging van de organisatie.

Je bouwt de infokraam ’s ochtends vroeg op (tussen 08:00 en 9:30 uur; eventuele auto's moeten om 09:00 uur weg zijn bij de Hooge Schuur) en breekt deze eind van de middag weer af, volgens de aanwijzingen van de organisatie. De hele dag kun je aanloop verwachten, maar de meeste bezoekers zullen de kraampjes bezoeken tijdens de uitgebreide lunch (1,5 uur). De informatiemarkt vindt plaats aan de voor- en achterzijde van de Hoge Schuur op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerd. Uitgifte van kramen is op volgorde van aanmelding, op = op. Deelname is pas gegarandeerd na bevestiging vanuit de organisatie.

Deelname is inclusief kraam (2x1 meter), elektriciteit, toegang voor 1 persoon (incl. lunch etc.) en vermelding van de organisatie in het programma. Kom je met meer dan 1 persoon (de kraam bemensen)? Dan koop je voor deze extra bezoeker(s) een Ticket tegen het passende tarief (€ 100 voor niet-partners, € 65 voor partnerorganisaties).

Let op: Vanwege de veiligheid en krappe doorgang is het niet toegestaan om attributen voor of naast de infokramen te plaatsen. Plaats alles zoveel mogelijk in de kraam. Alleen in overleg zijn er uitzonderingen mogelijk.

Heb je nog vragen, dan kun je deze mailen aan info@beheerdersdag.nl.
Een week voor aanvang ontvangen alle deelnemers een informatiebrief en plattegrond van de informatiemarkt.
Download hier de plattegrond van het terrein van de Beheerdersdag (Heerlijkheid Marienwaerdt)