Aanmelden standhouder

Ja, ik wil me aanmelden als standhouder voor de Beheerdersdag op vrijdag 25 september 2020 op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd.

U bouwt de infokraam ’s ochtends vroeg op en breekt deze eind van de middag weer af, volgens de aanwijzingen van de organisatie. De hele dag kunt u aanloop verwachten maar de meeste bezoekers zullen uw kraam bezoeken tijdens de uitgebreide lunch (1,5 uur). De informarkt vindt plaats aan de voor- en achterzijde van de Hoge Schuur. Er is beperkt plek, daarom kunt u dit jaar maar één kraam reserveren. Uitgifte van kramen is op volgorde van aanmelding, op = op.

Deelname is inclusief kraam (2x1 meter), elektriciteit, toegang voor 2 personen, lunch en vermelding van uw organisatie op het programma. Komt u met meer dan 2 personen? Dan koopt u voor deze extra bezoekers een ticket (gereduceerd tarief). De ticketverkoop start in juni. Hou de website in de gaten of abonneer u op de nieuwsbrief met de knop op de homepage.

Let op: Vanwege de veiligheid en krappe doorgang is het niet toegestaan om attributen voor of naast de infokramen te plaatsen. Plaats alles zoveel mogelijk in de kraam. Alleen in overleg zijn er uitzonderingen mogelijk.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om te adverteren in ons programmablad.

Hebt u vragen, dan kunt u deze mailen aan Gerard Koopmans, g.koopmans@bosgroepen.nl.