Sponsoren

Bent u als bedrijf of organisatie actief in de wereld van bos, natuur en landschap, dan is de Beheerdersdag dé dag om uzelf te presenteren. Tijdens de Beheerdersdag 2019 bieden we u daarvoor verschillende mogelijkheden.

Infomarkt

Zoals elk jaar is er een uitgebreide en zeer diverse informatiemarkt, waar u als standhouder tijdens de inloop en in de lange lunchpauze in contact kunt komen met een grote groep bezoekers. Ook wordt er een terrein ingericht voor het demonstreren van nieuwe apparatuur. In het programma ruimen wij bewust veel tijd in voor pauzes, zodat bezoekers ook echt de tijd hebben om de markt en het demoterrein te bezoeken en u als standhouder voldoende zichtbaar kunt zijn.

Alle standhouders worden met naam vermeld in het programma. Wilt u graag nog zichtbaarder zijn, dan kunt u er ook voor kiezen om uw logo hierin te laten plaatsen.

Vakblad Natuur Bos Landschap

Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om te adverteren in het Beheerdersdag-themanummer van het Vakblad Natuur Bos Landschap. Dit themanummer wordt op de Beheerdersdag uitgereikt. Vakblad-abonnees krijgen het bovendien half september in de bus. Een advertentie in dit Vakblad genereert dus ook zeker een grote zichtbaarheid voor uw bedrijf of organisatie, niet alleen op de dag zelf, maar ook daarvoor en daarna.

Alle mogelijkheden op een rij

Er zijn dus diverse opties om uw bedrijf of organisatie te presenteren op de Beheerdersdag. Combineren is ook mogelijk. Wilt u de Beheerdersdag sponsoren? Neem dan contact op met Gerard Koopmans van Bosgroep Midden Nederland (g.koopmans@bosgroepen.nl of 06 5021 3298). Hij kan u extra informatie geven over de mogelijkheden.

1. Deelname infomarkt (kraam of buitenstand)
Kosten: €275,00 (excl. btw)
Inbegrepen: aanwezigheid twee personen, lunch twee personen, kraam of buitenruimte, vermelding met bedrijfsnaam/organisatienaam in het programmablad.

2. Deelname infomarkt + logo programmablad (Vakblad)
Kosten: €370,00 (excl. btw)
Inbegrepen: aanwezigheid twee personen, lunch twee personen, kraam of buitenruimte, vermelding met bedrijfsnaam/organisatienaam + uw logo in het programmablad.

3. Advertentie Vakblad 1/8 pagina
Kosten: €175,00 (excl. btw)
Inbegrepen: 1/8 pagina advertentie in het themanummer van het Vakblad Natuur Bos Landschap in kleur.

4. Advertentie Vakblad 1/4 pagina
Kosten: €296,00 (excl. btw)
Inbegrepen: 1/4 pagina advertentie in het themanummer van het Vakblad Natuur Bos Landschap in kleur.

5. Advertentie Vakblad 1/2 pagina
Kosten: €502,00 (excl. btw)
Inbegrepen: 1/2 pagina advertentie in het themanummer van het Vakblad Natuur Bos Landschap in kleur.

6. Advertentie Vakblad 1/1 pagina
Kosten: €924,00 (excl. btw)
Inbegrepen: een hele pagina advertentie in het themanummer van het Vakblad Natuur Bos Landschap in kleur.

7. Overige sponsoring
Kosten: in overleg
Inbegrepen: wij zien voorstellen voor sponsoring, anders dan hierboven genoemd, graag tegemoet. Wij zullen dan in overleg met u kijken wat er mogelijk is om uw voorstel in te passen.

 

Indien u een advertentie of logo wilt laten plaatsen, dan ontvangt u van ons nog nadere informatie over de exacte afmetingen en de kwaliteit waaraan aangeleverde bestanden moeten voldoen.