Programma 10e Beheerdersdag online

4 september 2018

Bent u nieuwsgierig naar wat u 28 september kunt verwachten? Het workshopprogramma voor de 10e Beheerdersdag staat nu online! We denken dat we een gevarieerd programma hebben weten samen te stellen, met voor elk wat wils.

Op de Beheerdersdag wordt u in vier workshoprondes bijgepraat over allerlei actuele onderwerpen; uiteenlopend van bosverjonging en werken met vrijwilligers tot exotenbestrijding, communicatie en speelnatuur. Ook niet te missen:

  • Er is een speciaal blok met klimaatonderwerpen, met onder andere een workshop over bos-klimaat pilots en een energievisie voor landgoederen.
  • Liever op pad? Ga dan mee op excursie en leer alles over het herkennen van stroperij of het uitzetten van oogstpaden.

Na twee workshoprondes is er een uitgebreide lunch waarbij u alle tijd heeft om over de infomarkt te struinen en te netwerken. We hopen dat u na afloop (rond 16.00 uur) nog even een drankje met ons drinkt om terug te kijken op een geslaagde jubileum-editie van de Beheerdersdag.
Kijk voor het uitgebreide programma op onze website.

Niveau workshops

Dit jaar geven we bij elke lezing, workshop of excursie aan voor wie deze geschikt is; voor alle beheerders, of voor beheerders met veel achtergrondkennis over het onderwerp. Zo kunt u nog beter kiezen waar u bij wilt zijn.

Nog geen kaartje?

Kaarten koopt u online met iDeal via onze website. Na betaling krijgt u een factuur en ticket via de mail toegestuurd.

Een kaartje kost €55,- (incl. btw en administratiekosten). Daarvoor bent u de hele dag onder de pannen (inclusief lunch en borrel). Studenten en leden/medewerkers van onze partners betalen een gereduceerd tarief van €40,-.

De Beheerdersdag vindt plaats op 28 september van 10.00 tot 16.30 uur op Landgoed Mariënwaerdt in Beesd.

Partners van de Beheerdersdag zijn de Bosgroepen, VBNE, LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.

Logo bosgroepen Logo VBNE