Meld je nu aan voor de digitale Beheerdersdag 2020!

28 augustus 2020

Dé kennis- en ontmoetingsdag voor iedereen die werkt in bos, natuur en landschap vindt dit jaar door de coronamaatregelen plaats in de vorm van een online editie, op vrijdagochtend 25 september 2020. Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor deze gratis toegankelijke digitale editie, die je wordt aangeboden door de partners van de Beheerdersdag.

Programma

Ook voor deze online editie hebben we mooie bijdragen op het programma, waar we nu al naar uitkijken! Er komen actuele onderwerpen aan bod zoals droogte, klimaatslim bosbeheer, de Bossenstrategie, de wolf in Nederland, en nog veel meer! Naast een plenair programma kun je in een paar rondes kiezen uit een aantal lezingen op thema.
Bekijk het volledige programma hier.
De digitale Beheerdersdag wordt gestreamd via digitaal platform ‘Let’s get digital’.

Aanmelden

Je kunt je nu aanmelden voor dit gratis online evenement. Een dag voor het evenement ontvang je een persoonlijke inlogcode voor de digitale Beheerdersdag op vrijdagochtend 25 september. Nadat je ingelogd bent op vrijdagochtend zie je precies waar je wanneer moet wezen voor de sessies van jouw keuze. Je hoeft je niet apart aan te melden voor de verschillende presentaties/sessies.
De presentaties zijn naderhand ook op deze website terug te zien. 
Let op:
er is een beperkt aantal plaatsen (500) voor deze digitale ochtend, wees er dus op tijd bij!

  • Meld je snel aan, want vol = vol. De uiterste aanmelddatum donderdag is 24 september 18:00 uur.
  • Meld je af als je onverhoopt niet meer komt: wel zo sympathiek, want je houdt een plaats bezet.

Let op: vanwege de live-streams is het belangrijk dat je op vrijdag 25 september een goede/snelle internetverbinding hebt. Gebruik bij voorkeur Google Chrome als browser en een goede pc of laptop.

De digitale Beheerdersdag wordt je aangeboden door:
de Bosgroepen en de VBNE i.s.m. LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Federatie Particulier Grondbezit, Kennisnetwerk OBN, Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Probos, Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland Arbeidsmarkt, Natuurnetwerk Gemeenten & Rijksvastgoedbedrijf.