Koop nu uw tickets!

25 juni 2019

U kunt nu uw tickets kopen voor de 11e Beheerdersdag op 27 september 2019 op landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Als bos- of natuurbeheerder mag u deze kennis- en netwerkdag niet missen!

De Beheerdersdag is een dag vol actualiteit over beheer van bos, natuur en landschap in Nederland. We werken aan een gevarieerd programma met boeiende lezingen, workshops en excursies. Uiteraard is er weer voldoende ruimte om ontspannen te netwerken.

We hebben dit jaar twee speciale thema’s aangewezen, Klimaat & Droogte en Natuur & Landbouw: onderwerpen die op de Beheerdersdag niet mogen ontbreken. Met onder meer:

  • Wageningen Environmental Research en Probos zullen u bijpraten over klimaatslim bosbeheer.
  • De Bosgroepen en Natuurmonumenten vertellen u respectievelijk alles over de effecten van droogte op bossen en op beken.
  • Voedselbos-pionier Wouter van Eck vertelt u, samen met Fransjan de Waard, over de praktische ins and outs van voedselbosbouw.
  • Het Zeeuws Landschap vertelt u over de ervaringen uit een praktijkproef voor boerenlandvogels.

Ook andere zaken komen aan bod, zoals de beslisboom Amerikaanse vogelkers, handhaving in het buitengebied (denk aan  afvaldumping, stroperij, etc.) en de wolf in Nederland.

Tickets

Wilt u er dit jaar zeker bij zijn? Koop dan nu al uw ticket(s). Een ticket kost 40 euro voor studenten en voor leden en medewerkers van organisaties die partner zijn van de Beheerdersdag. Voor overige deelnemers kost een ticket 55 euro. U bestelt en betaalt uw ticket(s) eenvoudig online. Na betaling krijgt u een e-ticket en een factuur per e-mail toegezonden.

Organisatie

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, samen met diverse partners: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Probos, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.

Meer weten?

Hou onze website in de gaten: de informatie over het programma en alle activiteiten wordt tot aan 27 september voortdurend geactualiseerd. Ook brengt het Vakblad Natuur, Bos en Landschap in september weer een Beheerdersdagspecial uit.

Wilt u graag aanwezig zijn met een stand op onze infomarkt of wilt u adverteren? Kijk dan op beheerdersdag.nl/sponsoren en volg ons via Twitter (@_Beheerdersdag en #Beheerdersdag).