Kaartverkoop van start!

20 juni 2017

Dé kennis- en netwerkdag voor Nederlandse bos- en natuurbeheerders staat weer voor de deur. Op 29 september bent u voor de negende editie van de Beheerdersdag welkom op Landgoed Mariënwaerdt. U kunt vanaf vandaag uw tickets kopen.

Jaarlijkse kennisuitwisseling

De Beheerdersdag staat vol actualiteit over beheer van bos, natuur en landschap in Nederland. U kunt kiezen uit een ruim aantal lezingen, workshops en excursies. Dit jaar staan onder andere de Natuurschoonwet, het belang van een gezond bodemleven, het werken met dunningspaden op 40 meter en natuurinclusieve landbouw op het programma. Daarnaast is er volop ruimte voor netwerken en kunt u over de infomarkt struinen.

Een goede mix van inhoudelijk boeiende workshops en tijd om ontspannen bij te praten vormen een succesformule die ieder jaar meer bezoekers trekt. Kortom: een dag die u niet mag missen als u geïnteresseerd bent in het beheer van bos en natuur.

Tickets

Wilt u er dit jaar zeker bij zijn? Koop dan nu al uw ticket(s). Een ticket kost 35 euro voor leden en medewerkers van organisaties die partner zijn van de Beheerdersdag. Voor overige deelnemers kost een ticket 50 euro. U bestelt uw ticket(s) eenvoudig online en betaalt via iDeal. Na betaling krijgt u een e-ticket en een factuur per e-mail toegezonden.

Organisatie

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, samen met diverse partners: de Federatie Particulier Grondbezit, LandschappenNL, Natuurmonumenten, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Staatsbosbeheer, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, BIJ12, Colland en Boerennatuur.nl

Meer weten?

Hou onze website in de gaten: informatie over de locatie en alle activiteiten worden tot aan 29 september voortdurend geactualiseerd.

Wilt u graag aanwezig zijn met een stand of adverteren, kijkt u dan op www.beheerdersdag.nl/sponsoren

En volg ons via Twitter (@_Beheerdersdag en #Beheerdersdag).

Logo bosgroepen Logo VBNE