Kaartverkoop editie ’24 van start

7 juni 2024

De kaartverkoop voor de 16e editie van de Beheerdersdag is van start!
Dit jaar vindt de Beheerdersdag plaats op vrijdag 20 september, wederom op het prachtige Landgoed Mariënwaerdt in Beesd. Het belooft een dag vol inspiratie, kennis en netwerkmogelijkheden te worden voor iedereen die werkt in bos, natuur en landschap.

Programma

De Beheerdersdag biedt meer dan 40 sessies, verdeeld over 4 rondes, waar je kunt leren van experts en ervaringsdeskundigen en je ervaringen kunt delen met collega’s uit de beheerprakijk. Het programma zal binnenkort op deze website bekend worden gemaakt. Je kunt sessies verwachten over o.a. kwaliteitshout(productie), TreeDoctor, trilveen, steenmeelervaringen, waarde van dood hout, bramen, overgangsgebieden, recreatiedruk en nog veel meer. Genoeg te kiezen dus! En uiteraard voldoende tijd om (on)bekenden te spreken tijdens de lunch en om een bezoekje te brengen aan de informatiemarkt.

Ticketverkoop

Op de pagina ‘Tickets’ vind je meer informatie over ticketprijzen en een link naar de online ticketmodule (GO-tickets). Wacht niet te lang met het bestellen van kaarten, om teleurstelling te voorkomen.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en je netwerk uit te breiden in een inspirerende omgeving. Zorg dat je erbij bent op vrijdag 20 september en bestel je kaarten nu via onze website!

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op Landgoed Mariënwaerdt.

Tot ziens op de Beheerdersdag 2024!

Het Beheerdersdag Team
info@beheerdersdag.nl