Kaartverkoop Beheerdersdag 2022 start 14 juni

9 juni 2022

Vanaf dinsdagmiddag 14 juni kun je een kaartje bemachtigen voor de 14e editie van de Beheerdersdag! Je bent weer van harte welkom op landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt in Beesd voor een dag vol kennis delen en vakgenoten ontmoeten.

Op 14 juni lichten we ook alvast een tipje van de sluier van het programma. Je kunt in ieder geval weer een mooie mix van sprekers en onderwerpen verwachten op het gebied van bos, natuur en landschap, gericht op de beheerpraktijk. Daarnaast is er genoeg tijd voor een lekkere lunch en een wandeling over de informatiemarkt.

Ticketverkoop

De ticketverkoop start dinsdag 14 juni via onze website.

Kraampjes informatiemarkt

Uiteraard is er ook dit jaar weer een informatiemarkt rond de Hoge Schuur. Er is beperkt plek, daarom kun je dit jaar maar één kraam reserveren per organisatie. Aanmelden kan via het online formulier.

We hopen jullie weer te zien op vrijdag 23 september!

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Probos, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.