Koop nu je ticket voor de Beheerdersdag 2022!

14 juni 2022

De kaartverkoop voor de 14e editie van de Beheerdersdag is gestart! Jullie zijn weer van harte welkom op landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt in Beesd voor een dag vol kennis delen en vakgenoten ontmoeten.

Programma

Het definitieve programma volgt de komende weken. Je kunt in ieder geval weer een mooie mix van sprekers en onderwerpen verwachten op het gebied van bos, natuur en landschap, gericht op de beheerpraktijk. Zoals bosbodemonderzoek, verbetering natuurbodems met circulaire toepassingen, ecosysteemaanpak invasieve soorten, gedragscodes bos- en natuurbeheer, buitenexcursies en nog veel meer. Daarnaast is er genoeg tijd voor een lekkere lunch en een wandeling over de informatiemarkt.

Ticketverkoop

De ticketverkooplink (GO-tickets) vind je op de Tickets-pagina op onze website. We hebben de prijzen iets moeten verhogen ten opzichte van eerdere jaren in verband met stijgende prijzen voor alle onderdelen van de dag (huur locatie, apparatuur, horeca/lunch etc.). De ticketprijzen zijn dit jaar:

  • € 50,- voor medewerkers en leden van partnerorganisaties;
  • – € 35,- voor studenten (groene opleidingen);
    – € 100,- voor overige deelnemers;

Let op: ALLE tickets dienen via het GO-tickets-systeem aangeschaft en betaald te worden. Betaling kan via iDEAL, Bancontact, Credit Card en PayPal. Bij je aanschaf ontvang je een digitale factuur met de status ‘Voldaan’, voor eventuele declaraties en administratie. De ticketprijs is inclusief toegang, koffie/thee, lunch en een borrel.

Kraampjes informatiemarkt

Uiteraard is er ook dit jaar weer een informatiemarkt rond de Hoge Schuur. Uitgifte van kramen is op volgorde van aanmelding, op = op. Deelname is inclusief kraam (2×1 meter), elektriciteit, toegang voor 1 persoon (incl. lunch) en vermelding van de organisatie in het programma. Kom je met meer dan 1 persoon? Dan koop je voor deze extra bezoekers een ticket (gereduceerd partnertarief). Aanmelden kan via het online formulier. Ook de prijzen van de kraampjes hebben we dit jaar, door stijgende kosten, iets moeten verhogen. De tarieven zijn: € 350,- euro voor een hele stand en € 100,- voor een halve stand (alleen voor non-profit organisaties en op basis van beschikbaarheid).

Download hier de poster/advertentie van de Beheerdersdag 2022 (b.v. om te delen/op te hangen).
Download hier de plattegrond van het terrein van de Beheerdersdag (Heerlijkheid Marienwaerdt)

We hopen jullie weer te zien op vrijdag 23 september!

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Probos, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.