Ideeën voor een presentatie?

26 maart 2020

De Beheerdersdag maken we samen: met een brede werkgroep, veel collega’s… én met de hulp van u! Welk onderwerp mag dit jaar niet op de Beheerdersdag ontbreken? Waarover zou u uw collega-beheerders graag een keer willen bijpraten? We horen het graag.

Via ons web-formulier kunt u nu uw ideeën indienen. De werkgroep maakt een keuze uit het aanbod om een evenwichtig programma samen te stellen. Wij vragen u daarom zo concreet mogelijk te zijn. Denk vooral ook aan de doelgroep (‘beheerders van bos, natuur en landschap’) en steek uw presentatie zo praktisch mogelijk in.

U kunt uw idee indienen tot 1 mei 2020.

De Beheerdersdag 2020 vindt plaats op vrijdag 25 september, landgoed Mariënwaerdt in Beesd, en wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Probos, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.