Beheerdersdag editie 15: Kaartverkoop gestart!

16 juni 2023

De kaartverkoop voor de 15e editie van de Beheerdersdag, op vrijdag 29 september 2023, is gestart! Dé ontmoetingsdag voor iedereen die werkt in bos, natuur en landschap, met uiteenlopende presentaties, workshops en excursies gericht op de beheerpraktijk. Jullie zijn weer van harte welkom op landgoed Heerlijkheid Marienwaerdt in Beesd voor een dag vol kennis delen en vakgenoten ontmoeten.

Programma

Het volledige programma volgt de komende weken. Verwacht een mooie mix van sprekers en actuele onderwerpen, zoals ‘Zagen geeft vragen; communicatie en participatie rond bosbeheer’, Bostracken in de praktijk’, ‘Herstel van bronnen en beken; knelpunten en maatregelen’, ‘Certificering als onderdeel van het SNL’, ‘Rechten voor de natuur’, ‘Excursietechnieken’, ‘Werken op hoogte’, en nog veel meer.
Daarnaast is er genoeg tijd voor een lekkere lunch en een wandeling over de informatiemarkt.

Ticketverkoop

De ticketverkooplink (GO-tickets) vind je op de TICKETS-pagina op onze website. We hebben de partnerprijzen (meest gebruikt) iets moeten verhogen ten opzichte van vorig jaar in verband met
stijgende prijzen voor alle onderdelen van de dag (huur locatie, apparatuur, horeca/lunch etc.).
De prijzen dit jaar zijn:
• € 65,- voor medewerkers en leden van partnerorganisaties
• € 35,- voor studenten (groene opleidingen)
• € 100,- voor alle overige deelnemers

Prijzen zijn inclusief onbeperkt koffie en thee, een goede lunch, een afsluitend drankje en uiteraard de keuze uit ongeveer 40 workshops/presentaties verdeeld over 4 rondes.
Let op: ALLE tickets dienen via het GO-tickets-systeem aangeschaft en betaald te worden. Bij je aanschaf ontvang je een digitale factuur met de status ‘VOLDAAN’, voor eventuele declaraties en
administratie. Check goed dat je de factuur niet nog een keer betaalt/laat betalen.

Kraampjes informatiemarkt

Uiteraard is er ook dit jaar weer een informatiemarkt rond de Hooge Schuur. Uitgifte van kramen is op volgorde van aanmelding, op = op! Deelname is inclusief kraam (2×1 meter), elektriciteit, toegang voor 1 persoon (incl. lunch etc.) en vermelding van de organisatie in het programma. Kom je met meer dan 1 persoon (de kraam bemensen)? Dan koop je voor deze extra bezoeker(s) een Ticket tegen het passende tarief (€ 100 voor niet-partners, € 65 voor partnerorganisaties).

Aanmelden kan via het ONLINE formulier op de website. Ook de prijzen van de kraampjes hebben we dit jaar, door stijgende kosten, iets moeten verhogen.
De tarieven zijn:
• € 400,- (excl. btw) voor een hele kraam
• € 100,- (excl. btw) voor een halve kraam (alleen voor non-profit en beperkt beschikbaar)

We hopen er, samen met jullie, een memorabele 15e editie van te maken!

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Probos, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.

Direct een ticket kopen?
Scan de QR code!