Beheerdersdag 2024

15 februari 2024

De 16e editie van de Beheerdersdag vindt plaats op vrijdag 20 september 2024, op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. Het is dé ontmoetingsdag voor iedereen die werkt in bos, natuur en landschap, met uiteenlopende presentaties, workshops en excursies gericht op de beheerpraktijk. Al meer dan 15 jaar delen we praktische, nieuwe inzichten met elkaar, zodat we het bos- en natuurbeheer nóg beter kunnen uitvoeren.

Hou deze website in de gaten voor meer informatie, of meld je aan voor de nieuwsbrief via de homepage. De kaartverkoop en verhuur van kraampjes op de informatiemarkt voor deze editie start rond 10 juni. Daarna zullen we regelmatig nieuws delen over onder andere de programma-onderdelen.

Graag tot ziens op vrijdag 20 september!

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met diverse partners: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Stichting Probos, Federatie Particulier Grondbezit, OBN Natuurkennis, Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland Arbeidsmarkt, Natuurnetwerk Gemeenten, het Rijksvastgoedbedrijf en Communicatiebureau de Lynx.