14e editie Beheerdersdag op vrijdag 23 september 2022

12 april 2022

Op vrijdag 23 september 2022 hopen we weer een ouderwetse Beheerdersdag op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt (Beesd) te organiseren! Na twee online edities is het hoog tijd om elkaar weer te ontmoeten in de buitenlucht. De organisatie is al van start gegaan met de voorbereidingen. Meer informatie volgt, maar zet de datum alvast in je agenda!

Voor wie is de Beheerdersdag?

De Beheerdersdag is dé ontmoetingsdag voor iedereen die werkt in bos, natuur en landschap, met uiteenlopende presentaties, workshops en excursies gericht op de beheerpraktijk. Al meer dan tien jaar delen we praktische, nieuwe inzichten met elkaar, zodat we het bos- en natuurbeheer nóg beter kunnen uitvoeren. In 2020 en 2021 hadden we door de Covid-19 maatregelen twee keer een online editie. Presentaties en videoregistraties zijn nog terug te zien op de Terugblik-pagina. We hopen jullie dit jaar weer ‘live’ te zien, op vrijdag 23 september.
Ontvangst: 10:00 uur. Het programma zal weer bestaan uit 4 ‘workshop’rondes in de verschillende ruimtes, met een lunchpauze en afsluitende borrel. Uiteraard is er ook weer een uitgebreide informatiemarkt.
Let op: normaal gesproken organiseren we de Beheerdersdag op de laatste vrijdag van september. Daar wijken we dit jaar dus eenmalig van af.

Organisatie

De Beheerdersdag wordt georganiseerd door de Bosgroepen en de VBNE, in samenwerking met: LandschappenNL, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, FPG, OBN, de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters, de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging, Probos, de Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging, Colland, Natuurnetwerk Gemeenten en het Rijksvastgoedbedrijf.
Heb je vragen over de organisatie of wil je een inhoudelijke of organisatorische bijdrage leveren aan de dag? Neem dan contact met ons op via info@beheerdersdag.nl. Of volg de ontwikkelingen via Twitter: #Beheerdersdag.