Sponsoren

Bent u als bedrijf of organisatie actief in de wereld van bos, natuur en landschap, dan is de Beheerdersdag voor u dé dag om uzelf te presenteren. Tijdens de Beheerdersdag 2017 bieden we u daarvoor verschillende mogelijkheden.

Infomarkt

Zoals elk jaar is er een uitgebreide en zeer diverse informatiemarkt, waar u als standhouder tijdens de inloop en in de lange lunchpauze in contact kunt komen met een grote groep bezoekers. Ook wordt er een terrein ingericht voor het demonstreren van nieuwe apparatuur. In het programma ruimen wij bewust veel tijd in voor pauzes, zodat bezoekers ook echt de tijd hebben om de markt en het demoterrein te bezoeken en u als standhouder voldoende zichtbaar kunt zijn.

Alle standhouders worden met naam vermeld op het programmablad. Wilt u graag nog zichtbaarder zijn, dan kunt u er ook voor kiezen om uw logo in dit blad te laten plaatsen. Zo valt u nog meer op bij de bezoekers.

Magazine

Afgelopen jaren hebben we een magazine met achtergrondartikelen uitgegeven. Dit jaar maken we een themanummer met het Vakblad Natuur Bos Landschap. Wij bieden u ook de mogelijkheid in dit themanummer te adverteren. Het Vakblad heeft een oplage van ongeveer 1.500 en wordt daarnaast verspreid onder de 600 bezoekers van de Beheerdersdag. Een advertentie in deze uitgave van het Vakblad genereert dus zeker een grote zichtbaarheid voor uw bedrijf of organisatie.

Alle mogelijkheden op een rij

Er zijn dus diverse opties om uw bedrijf of organisatie te presenteren op de Beheerdersdag. Combineren is ook mogelijk. Wilt u de Beheerdersdag sponsoren? Neem dan contact op met Gerard Koopmans van Bosgroep Midden Nederland (g.koopmans@bosgroepen.nl).

1. Deelname infomarkt (kraam of buitenstand)
Kosten: € 275,00 (excl. btw)
Inbegrepen: aanwezigheid twee personen, lunch twee personen, kraam of buitenruimte, vermelding met bedrijfsnaam/organisatienaam in het programmablad (Vakblad).

2. Deelname infomarkt + logo
Kosten: €370,00 (excl. btw)
Inbegrepen: aanwezigheid twee personen, lunch twee personen, kraam of buitenruimte, vermelding met bedrijfsnaam/organisatienaam + uw logo in het programmablad (Vakblad).

3. Advertentie Vakblad 1/8 pagina
Kosten: €175,00 (excl. btw)
Inbegrepen: 1/ 8 pagina advertentie in het themanummer Vakblad in kleur.

4. Advertentie Vakblad 1/4 pagina
Kosten: €296,00 (excl. btw)
Inbegrepen: 1/4 pagina advertentie in het themanummer Vakblad in kleur.

5. Vakblad 1/2 pagina
Kosten: €502,00 (excl. Btw)
Inbegrepen: 1/2 pagina advertentie in het themanummer Vakblad in kleur.

6. Vakblad 1/1 pagina
Kosten: €924,00 (excl. Btw)
Inbegrepen: 1/1 pagina advertentie in het themanummer Vakblad in kleur.

7. Overige sponsoring
Kosten: in overleg
Inbegrepen: wij zien voorstellen voor sponsoring, anders dan hierboven genoemd, graag tegemoet. Wij zullen dan in overleg met u kijken wat er mogelijk is om uw voorstel in te passen.

 

Indien u een advertentie of logo wilt laten plaatsen, dan ontvangt u van ons nog nadere informatie over de exacte afmetingen en de kwaliteit waaraan aangeleverde bestanden moeten voldoen.

Logo bosgroepen Logo VBNE